LSBF vjen ne Tirane, Shqiperi

Nder programet e prezantuara nga BIEF ne panairin e tij te hapur per te gjithe studentet qe deshirojne te kualifikohen jashte vendit, programet e LSBF ne Angli, kane ngjallur shume interes.
Te fokusuar ne programe te profilit biznes dhe finance, LSBF ne Angli, eshte e interesuar te mireprese studente nga Shqiperia per vitin e ri akademik 2013-2014.

ANDE-LM® sh.p.k., kundrejt nje ftese speciale, sjell per prinderit dhe studentet perfaqesuesit e shkolles LSBF ne Tirane, ne daten 27 Prill 2013
(diten e Shtune) per takime te drejtperdrejta me kedo te interesuar.

Orari i prezantimeve eshte:

Sesioni i pare: 11:00 - 13:30

Sesioni i dyte: 17:00 - 19:30

Ju kujtojme se prezantimi do te zgjase rreth 40 min dhe cdokush eshte i lire te kaloje ne intervista personale me shkollen.
Nuk ka asnje detyrim financiar.
Jeni te mirepritur te shoqeroheni nga prinder sikurse miq e shoke.

Prezantimi i shkolles do te monitorohet nga ANDE-LM® dhe do te organizohet ne ambjentet tona.

Adresen e sakte e gjeni ne (http://www.ande-lm.com.al/?fq=brenda&gj=gj1&kid=39)

Per me shume informacione mbi shkollen dhe programet e saj, ju lutemi te vizitoni adresat si me poshte:

School of English (SOE),

London School of Business & Finance (LSBF),

London College of Contemporary Arts (LCCA),

 St. Patrick’s College (SPC),


 

Ju urojme aplikime te suksesshme.

ANDE staff

 

Newsletter

Anėtarsimet

Partnerėt