Kurse Profesionale dhe Specializime

ANDE-LM® hap sezonin e aplikimeve per vitin 2014 te Kurseve dhe Specializimeve Profesionale!
Nje program me i shkurter, me i orientuar drejt pikesynimit tuaj dhe me qellim punesimin ne te ardhmen!


Per cdo student te interesuar te thellohet me shume ne specialitetin apo profilin e tij te punes, prezantojme programet me te kerkuara (dhe te nevojshme per tregun e punes). 

Programet e Ofruara:
1. Diplome ne Manaxhim Turizmi – LONDER, ANGLI – studio lendet me te spikatura ne kete profil, (higjiene, sherbim klienti, manaxhim punonjesish, shijim te veres dhe pijeve, etj) dhe behu kontigjent punesimi per rrjetet me te medha te hoteleve ne te gjithe Boten;


2. Specializim ne Kuzhine – TORINO, MILANO, FIRENZE, ITALI – ne nje keshtjelle qindra vjecare te ish-mbreterve te Italise, nje shkolle qe ka bere emer nderkombetar ne specialitetet e embelsirave, gatimit, perberjes se vaktit sipas unikalitetit dhe kombinimit te perberjeve, ofron kurse 3 dhe 6 mujore per persosjen e njohurive ne gatimin e vertete italian. Kursi mban nivelin MASTER dhe perfshin edhe praktiken e punes ne restorante te famshme italiane.


3. Kompjuter dhe Teknologji  – NEW YORK CITY, SHBA – Studio kurse intensive nje vjecare ne fushat e Medias Dixhitale, IT, Animacion dhe 3D, Fashion Design, etj ne nje qytet qe spikat per zhvillimin modern te filmimeve e xhirimeve mediatike;


4. Animacion Dixhital dhe 3D – KUALA LUMPUR, MALAJZI – aty ku gjendet qendra kerkimore e zhvillimi i procesoreve dhe linjave me te medha kompjuterike, fillon te ofroje kete program per nevojat e kompanive te huaja me te drejte punesimin e menjehershem ne perfundim te kursit;

5. Fashion Design dhe Graphic Design – ITALI, BRAZIL, SPANJE – Nje industri fame dhe prestigji, por dhe nje industri fantazie dhe arti. Ja cfare ofrojne keto shtete, ne programe intensive dhe specializimi te niveleve te ndryshme, me mundesi burse, dhe zhvillim karriere e eksperience pune te menjehershme;


6. Licensim Infermieresh – NEW YORK CITY, SHBA dhe TORONTO, CANADA – nje program ku ofrohet certifikimi me i kerkuar per t’u punesuar si infermier jashte-shtetit. Testi NCLEX vjen per ju, i ofruar ne kete qytet te mirenjohur, per testimin dhe licensimin respektiv i nevojshem per punesimin tuaj si Infermier kudo ne bote;


7. Specializime ne Fushen e Mjekesise – NEW JERSEY, SHBA – nese je nje mjek, apo punonjes ne industrine e mjekesise dhe kerkon nje te ardhme nderkombetare, atehere ky program eshte totalisht per ty. Studio ne fushat - Kerkim Mjekesor; Menaxhim i te Dhenave Mjekesore; Investigim Mjekesor; Menaxhim i Projekteve Mjekesore; Sigurim i Cilesise ne Mjekesi, ne Kontrollin Mjekesor dhe Ceshtjet Organizative Mjekesore; Shkrim Mjekesor; Menaxhim dhe Marketing Biofarmaceutik. Perfundo me sukses programin dhe behu gati te punesohesh ne nje industri te madhe ne SHBA.

8. Kurse per Terapist, Masazhator, Estetike – QIPRO, GREQI – nje destinacion i ri, por me nje kulture te mirenjohur per ishujt dhe hotelet marramendese, ofron keto fusha studimi ne nje profil ku puna nuk mungon, por njerezit e specializuar nuk gjenden kollaj. Studio ne fushen e bukurise dhe relaksit e punesohu direkt;


9. Specializime, Kurse Intensive, Internshipe ne Agrikulture, Mjedis, Veterinari – ANGLI dhe IRLANDE – keto dy shtete qe njihen per vende bujqesore, ofrojne programe specifike studimi ne industrine bujqesore. Studio duke punuar ne ferma me dhjetera hektare dhe ku eksperienca e mare nuk ka te krahasuar pasi specializimi e punesimi eshte i garantuar;


10. Licensimi i Mesuesve te Gjuhes – KUDO NE BOTE – nese do te kryesh profesionin e mesuesise edhe jashte vendit, atehere ky program eshte pikerisht per ty. Programe ne 21 gjuhe, ofron mundesine e licensimit dhe specializimit jashte shtetit per mesuesit e gjuheve te huaja dhe jo vetem. Pas perfundimit me sukses te programit, mund te punesoheni kudo ne bote;


11. Gjuha e Huaj ne Profesionet e Ndryshme – KUDO NE BOTE – te gjithe e dine qe per disa profile pune gjuha Angleze eshte nje domosdoshmeri, por ajo duhet te jete edhe ne nivelin e kerkuar teknik.  Programi i gjuhes Angleze, Franceze, Gjermane, Italiane, etj. ne profile te ndryshme, (Aviacion, Sekretari, Mjekesi, Juridik, Gazetari, etj) ofrohen nga specialiste te mirenjohur te gatshem t'ju pergatisin per nje treg dinamik!

 

Shpresojme te kemi terhequr interesin tuaj ne keto programe!

Kriteret e Aplikimit:

Mosha Minimale:  18 vjec;
Niveli i Gjuhes:  Sipas programit – percaktohet ne momentin e aplikimit;
Niveli i Edukimit:  Minimumi Diplome e Shkolles se Mesme;

Per profilet e Infermierise , Mjekesise, Mesuesit e Gjuhes se Huaj kerkohet Diplome e Shkolles se Larte.

Menyra e Aplikimit:
Dergoni CV.n tuaj ne Shqip ne adresen info@ande-lm.com.al duke percaktuar ne Subjekt titullin e programit te deshiruar, dhe ne do ju kontaktojme menjehere. Ju mirepresim...!


Newsletter

Anėtarsimet

Partnerėt