ISO

Manuale, Procedura, Mirembajtje Sistemesh HACCP dhe ISO

Permes eksperiences se larte dhe cilesore te fituar nder vite, (prej 2006), kompania jone eshte ne gjendje te mbeshtese klientet e saj ne perpilime te Manualeve,

...

me shume »

Konsulence per Standartet Nderkombetare ISO

Standartet Nderkombetare ISO (International Standards of Organization) Me pervoje shumevjecare ne Konsulencen per Standartet ISO dhe per Standartet e tjera Evropiane

...

me shume »

Newsletter

Anėtarsimet

Partnerėt